7. popis šakalov na Ljubljanskem barju

Vse člane društva Dinaricum vabimo na 7. popis šakalov na Ljubljanskem barju.

Popis bomo predvidoma izvedli v četrtek, 21. 1. 2016, v večernih urah. Potekal bo podobno kot pretekla leta – z zbornega mesta se bomo odpravili na skupno popisno točko, kjer bomo predstavili metodo popisa. Vsaka skupina bo nato popisala nekaj v naprej določenih točk (odvisno od števila udeležencev), skupaj pa bomo pokrili območje celotnega Barja. Popis bo trajal približno 2 uri.

Prijavite se lahko na naslovu the.jasna.mladenovic@gmail.com do torka, 19. 1. Prosimo, da ob prijavi sporočite, ali boste imeli na voljo avto in ali imate v avtu CD predvajalnik. Vsa dodatna navodila (točno uro in zborno mesto) vam bomo posredovali po prijavi. V kolikor bi v prihodnjih dneh padlo veliko padavin ali bo za četrtek napovedano slabo vreme (dež ali veter), bomo popis prestavili na poznejši termin.

Na popis ste vabljeni vsi člani društva s poravnano članarino. V kolikor še niste član društva, pa bi to želeli postati, lahko pristopno izjavo in navodila za plačilo članarine najdete tukaj.

Popis organizira društvo Dinaricum v sodelovanju z Oddelkom za gozdarstvo BF.

Vse, ki vas zanima kaj več o šakalih, pa vabimo tudi na predavanje našega člana dr. Miha Krofla z naslovom Šakali v Evropi, ki ga društvo Dondes pripravlja jutri, v četrtek, 14. 1. 2016, ob 18. 30 v hostlu Celica.