Dinaricum | Izlet: Bobri na Borovljem
17908
post-template-default,single,single-post,postid-17908,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,show_loading_animation,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Izlet: Bobri na Borovljem

Izlet: Bobri na Borovljem

Pozdravljeni!

Društvo Dinaricum že drugo leto zapored organizira izlet, posvečen našim največjim glodavcem – bobrom. Tokrat nas bo pot popeljala čez mejo, na sosednjo avstrijsko Koroško v kraj Borovlje (Ferlach). Tudi letos bomo skupaj s strokovno vodjo dr. Patricio Graf spremljali znake prisotnosti bobra in se spoznavali z njihovo ekologijo in habitatom. Izlet bo potekal v soboto, 7. marca 2020 od jutranjih ur do popoldneva. Zborno mesto in uro odhoda sporočimo naknadno. Po terenu se bomo skupaj ustavili še na kosilu.

Okvirni stroški izleta so 20€ (5€ potni stroški in 15€ kosilo).

Prijave zbiramo do srede, 4. marca 2020 prek Google obrazca, vsa dodatna vprašanja pa lahko pošljete na mail klemen.jursic@gmail.com. Število mest je omejeno, zato priporočamo, da pohitite s prijavo.

Izlet je namenjen članom društva Dinaricum s poravnano članarino. Če član še niste in bi radi postali, ste vabljeni, da izpolnite pristopno izjavo za včlanitev in se nam pridružite.

Lepo vabljeni!
ekipa Dinaricum