Predavanje Po sledeh šakala zdaj tudi na YouTubu

Prejšnji teden se je na Oddelku za biologijo odvilo predavanje naravoslovnega fotografa in člana našega društva, Janeza Tarmana, z naslovom Po sledeh šakala. Čeprav se v društvu zavedamo, da gre za zelo zanimivo in aktualno tematiko,  je obiskanost presegla naša pričakovanja, saj je v predavalnici zmanjkalo sedežev. Predavanju je sledila živahna razprava, ki je odlična pot za spoznavanje različnih mnenj in izkušenj udeležencev. Za vse, ki ste predavanje zamudili, je zdaj na voljo videoposnetek dogajanja.

Vse fotografske navdušence (pa tudi vse, ki vas zanimajo živali in narava), vabimo k obisku spletne strani UrsaPhotographica.

Ekipa Dinaricum se zahvaljuje Janezu za zanimivo predavanje (in pripravo videoposnetka), Romanu za tehnikalije in Žanu za kurirske usluge. Naši društveni dogodki ne bi imeli smisla brez zveste in naključne publike, zato hvala tudi vsem udeležencem. Vabljeni v naš krog tudi v prihodnje!

P.S.: Naša ekipa si želi okrepitev, zato vas vabimo, da se nam pridružite. Novi člani društva Dinaricum poleg naročnine na bilten Trdoživ prejmejo tudi društveno majčko! Več o tem tukaj.